Home / carel kraayenhof duo corelli en esther groenenberg op reestdalconcert

carel kraayenhof duo corelli en esther groenenberg op reestdalconcert

De reis begint in Italië, met een prachtig licht-klassiek programma. Dit wordt verzorgd door het Duo Corelli, bestaande uit Suzanne Zijderveld, harp en Ferdinand Binnendijk, mandoline. Ferdinand Binnendijk was recent nog te gast bij podium Witteman.

Daarna zal de succesvolle Zwolse zangeres Esther Groenenberg verder de wereld door trekken, met diverse bekende songs uit haar repertoire. Na de pauze staat Argentinië centraal, met bandoneonist en tango-virtuoos Carel Kraayenhof, beroemd geworden door ‘de traan van Máxima’.

Kraayenhof treedt op samen met pianist Juan Pablo Dobal. Zij spelen hoogtepunten uit hun succesvolle theaterprogramma Hotel Victoria. Volgens de organisatie een prachtig programma, dat u niet mag missen.

De Reestkerk in Oud Avereest opent de zaal op 20 mei om 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en in de voorverkoop via www.vriendenvandereestkerk.nl.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.