Home / bos en weidewandeltocht vanaf speeltuin madrid

bos en weidewandeltocht vanaf speeltuin madrid

Er kan gewandeld worden over 5 – 10 – 15 – 20 – 30 – 40 kilometer. De route is uitgezet in de prachtige omgeving van onder andere kasteel Rechteren. De 30 en 40 kilometerlopers hebben hun eerste rust bij Foreco, de tweede rust is in Hoonhorst. Om deel te nemen hoeft men geen lid van een wandelsportvereniging of –bond te zijn.

De starttijden zijn: 30 en 40 km.: 8.00-10.00 uur; 15 en 20 km.: 9.00-12.00 uur; 5 en 10 km.: 9.00-13.00 uur. De tochtuitzetters van de Z.W.V. hebben weer enorm hun best gedaan om er een mooie tocht van te maken.

Lees ook

CU Overijssel steekt IC medewerkers appeltje onder de riem

REGIO – De Statenfractie van de ChristenUnie heeft vorige week een waarderingsactie gehouden bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.