Home / bingoballen rollen in de trefkoele

bingoballen rollen in de trefkoele

Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. De bijdrage hiervoor bedraagt 3 euro p.p. Ook als u er op zondagmiddag gewoon even uit wil is de soos een prima gelegenheid voor een praatje, een spelletje of een kopje koffie.

De soos heeft op zondag altijd een open karakter. U hoeft zich voor de bingo dan ook niet aan te melden.  Iedere vierde zondag van de maand staat bingo centraal tijdens de openstelling van de soos.  Heeft u vragen over deze activiteit dan kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Dalfsen, tel.: 088-8508800.

Lees ook

Programma Ribs & Blues grotendeels rond

RAALTE – De line-up voor Ribs & Blues in Raalte is grotendeels rond. De Britse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.