bieb nieuwleusen op zoek naar voorlezers

  De Bibliotheek wil elke woensdagochtend van 10.00-11.00 uur voorlezen aanbieden voor jonge kinderen. Elke eerste van de maand is er de Boekstartochtend (voor kinderen van 0 tot 18 maanden). Voor de andere 3 ochtenden zoeken we in ieder geval 4 of 5 extra voorlezers die bij toerbeurt op informele wijze willen voorlezen aan jonge kinderen. Kan een op een maar ook aan een groepje. Dus een kind (of meer)schuift aan maar kan ook weer gaan wanneer hij/zij geen zin meer heeft.

  De insteek bij deze ochtenden is dus anders dan bij Boekstart dat een meer “school” gericht karakter heeft. We hebben al een Voorlezer, genaamd: Gert-Jan zoals op de foto te zien is. Gezelligheid staat voorop. Ouders kunnen ervaringen uitwisselen. Er staat koffie/thee klaar en evt. een glaasje limonade voor de kinderen.
  We denken aan 2 voorlezers per ochtend.
  De voorlezers krijgen tzt een (voorlees)training.

  Woensdag 26 april komt Gert-Jan weer voorlezen.

  Aanmelding en meer info bij Margot Boesenkool
  m.boesenkool@bibliotheekdalfsen.nl

  De bibliotheek organiseert tijdens openingstijden regelmatig bijeenkomsten voor groepen met verschillende belangstelling. Heeft u vragen bel dan even 0529 – 432413 of 481227. www.bibliotheekdalfsen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.