Home / arbopositief komt naar ommen

arbopositief komt naar ommen

ArboPositief is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden en heeft afdelingen in Kampen, Zwolle en Hardenberg. Deelnemers en bestuur hebben minstens één ding gemeen: zij zijn op zoek naar een baan, vaak vanuit een uitkeringspositie. Samen werken zij aan een betere en kansrijkere positie op de arbeidsmarkt door de organisatie van workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten.

Zo zijn er in Hardenberg onder meer een workshop LinkedIn en Netwerken verzorgd en is er regelmatig een adviseur van het UWV om vragen te beantwoorden. Als er vanuit Ommen en omgeving voldoende belangstelling is, wordt overwogen een zelfstandige groep in Ommen te starten die tweewekelijks bijeen komt, net als in de andere plaatsen.

De bijeenkomst van 9 mei is een initiatief van ArboPositief Hardenberg en start om 10.15 uur in gebouw de Kern, Bouwstraat 23 in Ommen. De inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomst duurt tot 12.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie over ArboPositief op arbopositief.nl of facebook ArboPositief Hardenberg.

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.