Home / al 22 deelnemende teams bij samenloop voor hoop dalfsen

al 22 deelnemende teams bij samenloop voor hoop dalfsen

De aanwezig werden geïnformeerd over de SamenLoop voor Hoop die op 22 en 23 september plaatsvindt op het Evenemententerrein in Dalfsen. De opbrengst van deze Loop komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding en wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker. De organisatie kon tijdens deze avond het 22e deelnemende team verwelkomen. “Een prachtig aantal al, maar er kunnen nog veel meer teams bij!”, aldus voorzitter Arjen Meijer.

De teams die zich al hadden opgegeven kregen ook een Goodie bag mee naar huis waarin onder andere drie prachtige nieuwe Click the Messages van Claudette Jacobs zitten, die speciaal voor de SamenLoop voor Hoop Dalfsen zijn ontworpen. Claudette vertelde tijdens deze avond met veel passie het prachtige verhaal achter haar Clicks. De teams verkopen de Clicks waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF.

Voorafgaand aan deze informatieavond nam Willem van Leussen, vice-voorziter SamenLoop voor Hoop Dalfsen, een cheque in ontvangst van het Plaatselijk Belang Ankum, uitgereikt door Gerda van der Vegt-Veldman. Gerda vertelt; “het bedrag van € 353,- dat wij doneren aan het KWF komt voort uit de opbrengsten van de activiteiten rond het Paasvuur; verkoop van drankjes en versnaperingen en het afstorten van tuinafval. Ieder jaar doneren wij aan een goed doel en deze keer is dat SamenLoop voor Hoop in Dalfsen geworden.”

De organisatie is enorm blij met dit soort mooie initiatieven. “Want samen gaan we de strijd tegen kanker aan!” Wil je ook mee lopen of op een andere manier je steentje bijdragen, bijvoorbeeld als vrijwilliger? Meld je dan aan via www.samenloopvoorhoop.nl/Dalfsen. Op Facebook kan iedereen de SamenLoop volgen via @SLVHDalfsen.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.