afsluiting klik en tik in bibliotheek nieuwleusen

  Tijdens de bijeenkomsten staan twee dingen voorop. We willen het graag goed met elkaar hebben en er is dan ook genoeg gelegenheid voor een gesprek tussen de deelnemers, de vrijwilligers die kunnen bijspringen en vragen kunnen beantwoorden en een kopje koffie. Maar bovenal willen we er allemaal van leren en dat hebben we gedaan! Soms door veel te oefenen, soms door een vraag te kunnen stellen en daar een bevredigend antwoord op krijgen en soms door elkaar steun te geven en die ook te krijgen.

  Mw. Meijer (niet op de foto) haalde alle drie certificaten van de cursus. De quiz die we speelden werd gewonnen door gewonnen door mw. Tuite, gevolgd door mw. Beelen en mw. De Vries.

  In het najaar komt er weer een cursus Klik en Tik. U kunt zich al vast opgeven via de website www.bibliotheekdalfsen.nl

  In Nieuwleusen vervolgen we met een DigiD-cursus (die zit vol). Ook deze cursus wordt komend najaar ook weer aangeboden, dus belangstellenden daarvoor kunnen zich ook hiervoor aanmelden.

  Op de vrijdagmorgen gaan we door met een ochtend, waar we op allerlei (nieuwe) manieren de mogelijkheid centraal zal staan om iets te ontdekken, iets te leren of iets te weten te komen. We gaan gebruik maken van allerlei werkvormen en cursusmateriaal, natuurlijk ook digitaal. Maar we zoeken vooral naar die dingen die u leuk, interessant of uitdagend vindt. Als u hierdoor aangesproken wordt, neem dan eens contact op met een medewerker van de bibliotheek of met j.tebokkel@bibliotheekdalfsen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.