Home / zp dalfsen paulien design bestaat 10 jaar

zp dalfsen paulien design bestaat 10 jaar

Regelmatig tref ik mensen die vragen wat ik als grafisch ontwerper nu eigenlijk doe. Wel, iedereen komt dagelijks in aanraking met werk van grafisch ontwerpers. Bewust en onbewust. Alle visuele informatie die tot ons komt waar je ook bent of je je beweegt, via onder andere gedrukte of geplakte media maar ook via je scherm van tv, computer, tablet of telefoon, heeft meestal eerst op de tafel gelegen van een grafisch ontwerper.

De grafisch ontwerper communiceert door op een creatieve manier vorm te geven aan tekst en beeld, door via diverse media een verhaal te vertellen aan een specifiek publiek. Is voortdurend op zoek naar interactie en verbinding tussen communicatiezender en ontvanger met als doel de gewenste boodschap zo effectief mogelijk over te brengen.

De grafisch ontwerper is allang niet meer gebonden aan het platte vlak en papier. De ontwikkelingen op technisch gebied maken dat het vak vele vormen kent, sterk aan verandering onderhevig is en veel ruimte biedt voor innovatie.

Om als grafisch ontwerper alle vormen aan te bieden is praktisch onmogelijk. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in hetgeen waar ik goed in ben en waar ik mijn klanten kan adviseren en het beste mee van dienst kan zijn.

Voor de zakelijke- en de consumentgerichte markt verzorg ik ontwerp, vormgeving en productie van onder meer logo’s, huisstijlen, brochures, magazines, boeken, advertenties, flyers, posters, belettering, digitale nieuwsbrieven en websites. 

Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij Paulien Design aan het juiste adres!

Neem een kijkje op www.pauliendesign.nl.

Paulien Design

Westerstraat 43, 7721 DA Dalfsen

www,pauliendesign.nl

Lees ook

Sympathieke actie van Janice Living

(Advertorial) OMMEN – In tijden waarin ondernemers het zwaar hebben en met name de horeca …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.