Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Een foto uit ca. 1930 afkomstig van Marco Klompalberts. De tuin van Hotel De Zon, met op de achtergrond de oude metalen Vecht/ophaalbrug. Wie staan er op de foto?

Reacties met vermelding van archiefnummer GG0017 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Dit keer een foto van het bruidspaar, gemaakt bij het vervoer door Taxi Steen. Er staan geen notities bij deze foto, wie heeft informatie over dit bruidspaar en weet waar/wanneer deze opname is gemaakt?

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0088, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Op het voorlaatste zoekplaatje “Zeven man aan het werk bij een kleine blokhut in de Wolfskuil” hebben we geen reacties gehad. 

Op het zoekplaatje van week 6 kregen we de volgende reactie van Gait Ronhaar: Betreft de groep Tramalantia met op de voorgrond (met de fiets) waarschijnlijk Bertus Gerrits. Tijdens het 700 jarig bestaan van Ommen waren meerdere personen van de familie Gerrits (van Hotel het Zwarte Paard) actief bij de groep Tramalantia. Ik herinner me nog de volgende tekst op een wagen: ‘Op deze wagen, geen barbaren, maar Hollands glorie, potverdorie’“.

Reacties met vermelding van archiefnummer EI0107 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Gerrit en Alma Wennemars voor de informatie over het bruidspaar Jan Wennemars & Timmerman van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 15 februari 2017):

Dit betreft Jan Wennemars en Diekie Timmerman, beiden geboren in Oudleusen. Getrouwd op 2 sept 1959. Begonnen op een nieuwe boerderij aan de Stouwe op de grens van Dalfsen Ommen. Later samen een kaasmakerij gerund. Nu wonend in een mooie woning naast de boerderij en genietend van een mooi uitzicht op de natuur. Alles mag en niets moet. Diekie heeft enkele jaren, voor het trouwen, gewerkt bij de Fam. Steen, vandaar deze foto. 

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0042, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Gerrit en Alma Wennemars voor de informatie over het bruidspaar Jan Wennemars & Timmerman van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 15 februari 2017):

“Dit betreft Jan Wennemars en Diekie Timmerman, beiden geboren in Oudleusen. Getrouwd op 2 sept 1959. Begonnen op een nieuwe boerderij aan de Stouwe op de grens van Dalfsen Ommen. Later samen een kaasmakerij gerund. Nu wonend in een mooie woning naast de boerderij en genietend van een mooi uitzicht op de natuur. Alles mag en niets moet. Diekie heeft enkele jaren, voor het trouwen, gewerkt bij de Fam. Steen, vandaar deze foto.”

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals onder andere de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0042, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.