Home / zieke rick 9 met helikopter naar de voetbal

zieke rick 9 met helikopter naar de voetbal

Hoewel de kanaalderby garant staat voor strijdlustig voetbal was er voorafgaand aan het duel ook een gezamenlijk doel: Rick een leuke dag bezorgen. Met een heuse helikopter mocht hij als hartstochtelijk fan van Bergentheim de wedstrijdbal aanbieden op het Westerpark.

Zwakke botten
Op het sportpark knalde ondertussen ‘The Eye of the Tiger’ van Survivor uit de boxen. En een echter ‘survivor’, dat is Rick. Door zijn ziekte, een erfelijke aandoening van het bindweefsel, heeft hij namelijk zwakke botten die makkelijk breken.

Maar deze dag kon hij de sores even vergeten. Als eregast en werd hij bedolven onder de cadeaus van ondermeer de gemeente Hardenberg, beide voetbalclubs en de Bultje Foundation. Ook raadslid Rick Brink, die kampt met dezelfde aandoening, stak zijn lotgenoot een hart onder de riem.

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.