zieke rick 9 met helikopter naar de voetbal

  Hoewel de kanaalderby garant staat voor strijdlustig voetbal was er voorafgaand aan het duel ook een gezamenlijk doel: Rick een leuke dag bezorgen. Met een heuse helikopter mocht hij als hartstochtelijk fan van Bergentheim de wedstrijdbal aanbieden op het Westerpark.

  Zwakke botten
  Op het sportpark knalde ondertussen ‘The Eye of the Tiger’ van Survivor uit de boxen. En een echter ‘survivor’, dat is Rick. Door zijn ziekte, een erfelijke aandoening van het bindweefsel, heeft hij namelijk zwakke botten die makkelijk breken.

  Maar deze dag kon hij de sores even vergeten. Als eregast en werd hij bedolven onder de cadeaus van ondermeer de gemeente Hardenberg, beide voetbalclubs en de Bultje Foundation. Ook raadslid Rick Brink, die kampt met dezelfde aandoening, stak zijn lotgenoot een hart onder de riem.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.