Home / zaterdag 11 maart 2017 feestelijke opening nieuwe by molle studio in dalfsen

zaterdag 11 maart 2017 feestelijke opening nieuwe by molle studio in dalfsen

Van de molen van Fakkert in Hoonhorst, waar By Mölle vijf jaar geleden begon, naar een lichte ruime Studio aan de Koesteeg 9 in Dalfsen. Hier maakt By Mölle met een klein team mooie duurzame basics voor in huis. Dit varieert van handgemaakt linnen bedtextiel tot ambachtelijk keramiek, puur linnen gordijnen, tapijten van wol en hennep en meubels gemaakt van natuurlijke materialen.

“We zijn ontzettend blij met onze nieuwe Studio in Dalfsen”, laat Lucienne Dunnewijk weten. “De complete By Mölle collectie is hier te zien en te koop. Zo kan iedereen ervaren hoe fijn natuurlijke, duurzame materialen zijn. Ook voor woonadvies en inspiratie kun je voortaan in onze Studio terecht.”

 

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.