Home / vv avereest zesde keer ongeslagen op rij

vv avereest zesde keer ongeslagen op rij

In de eerste helft was het VVA dat het beste van het spel had. Verdedigend had het weinig te duchten van de thuisspelende ploeg die slechts met een spaarzame lange bal poogde wat te forceren. Verdedigend waren de zaken bij Avereest prima in orde. Echter dient er in balbezit dan ook iets te gebeuren maar hierin liet Avereest het behoorlijk afweten. De voorwaartsen toonden weinig initiatief en inspeelpasses waren slordig. Moet gezegd dat het veld ook lastig te bespelen was.  

Toch had VVA via Wencker al twee maal een goede kans kunnen creëren. Zijn eerste schot miste precisie en een tweede volley had beter door gevoetbald kunnen worden. Beide teams hanteren met regelmaat de lange bal waarmee VVA iets meer succes heeft. In de 27e minuut zoekt Niek op rechts zijn tegenstander op en schiet net voorlangs. In de 42e minuut toont SVV een eerste kleine wapenfeit. Een schot van de linksbuiten gaat hard voorlangs. Met een handjevol mogelijkheden moet men het de eerste helft doen op sportpark de dubbeltreffer. 

In het begin van de tweede helft zet VVA een aantal aanvallen op, maar de aanval loopt vaak mis in de laatste fase. Verder kabbelt de wedstrijd wat voort en het lijkt er op dat het warme zonnetje steeds meer grip op het fysiek van de spelers weet te krijgen. In de 63e minuut werkt de keeper van SVV de bal slecht weg en Matthijs Platvoet pikt op, maar zonder op te kijken produceert hij een makkelijk schot voor de keeper. Hier had Jurgen Visscher ook in stelling gebracht kunnen worden. In de 69e minuut komt het eerste serieuze schot van de kant van SVV die keeper Bunk met een save onschadelijk maakt. In de 72e minuut noteren we een eerst redelijk lopende aanval van VVA welke leidt tot een klein kansje voor Platvoet.  Waar de wedstrijd door lijkt te sukkelen naar het einde is het SVV dat plots nog de beste kansen van de wedstrijd mag noteren. Een corner en een counter worden beide nog maar rakelings naast gekopt. Ook een zwak schot van een SVV’er binnen de 16 bezorgt de thuisploeg niet nog en plotselinge winstpartij. Het laatste wapenfeit is nog voor Kevin Buiter die op de 16 meter uit de draai met links net voorlangs schiet. Na exact 90 minuten heeft de scheidsrechter er genoeg van en beide partijen delen de punten.

Volgende week zal er weer wat meer gevraagd gaan worden als koploper FDS op bezoekt komt.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.