Home / vv avereest ontvangt koploper fds

vv avereest ontvangt koploper fds

Avereest heeft een mooie reeks neergezet. Het is al zes wedstrijden op rij ongeslagen. Eerst werden vijf wedstrijden gewonnen, met als hoogtepunt de winst op nummer twee Hoogeveen. Vorige week stokte de aanval en bleef de brilstand op het scorebord in Sibculo. Avereest staat op de zevende plek van de stand, maar het gat naar de nummer drie, Bruchterveld, is nog maar vier punten. Op de ranglijst van de derde periode staat VVA tweede met zeven punten uit drie wedstrijden. Eerste staat hier Bruchterveld, die de volle buit pakte: negen uit drie.

De tegenstander van komende zaterdag, VV Fit Door Sport, is de aanvoerder van de ranglijst. Het staat zes punten voor op nummer twee Hoogeveen, met nog maar vier wedstrijden te spelen. Ze kunnen het kampioenschap al ruiken. In Havelterberg waren ze waarschijnlijk nog blijer dan Avereest toen VVA met 1-0 van Hoogeveen won. Een week hiervoor verloor FDS namelijk van Hoogeveen, met dezelfde cijfers. Daarna bleven de Havelterbergers steken op een 2-2 tegen SVV, maar vorige week won FDS met 0-3 bij SCN.

29 oktober speelde Avereest de heenwedstrijd in Havelterberg. De mannen van Rick Mulder voetbalden een goede wedstrijd, maar moesten uiteindelijk met 4-2 het onderspit delven. Avereest heeft laten zien goed te kunnen voetballen tegen een kampioenskandidaat, en ook te kunnen winnen. De tricolores zullen zaterdag vol gas gaan voor de zevende ongeslagen wedstrijd op rij.

De wedstrijd VV Avereest – VV FDS begint om half drie op Sportpark De Balk, in Balkbrug.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.