Home / vrijwilligers bijeen voor hogere aanvliegroutes naar lelystad

vrijwilligers bijeen voor hogere aanvliegroutes naar lelystad

Hannie Wilbrink en Gea Verweij van Aktiegroep HoogOverijssel spraken over de kansen die er zijn om vanuit de bewoners aandacht te vragen bij de staatssecretaris voor het hoger aanvliegen naar Lelystad Airport. Op politiek niveau en via het burgerinitiatief kan er druk worden uitgeoefend op de besluitvorming van het hoger aanvliegen.

“Hoe meer mensen de petitie steunen, des te meer we laten zien dat de rust en natuur in Overijssel ons zeer waardevol is. Het kan hoger en moet hoger!”, laat de actiegroep weten. Wil jij de petitie tekenen? Dat kan via deze link. Wil je ook vrijwilliger worden? Neem dan contact op met de actiegroep via www.hoogoverijssel.nl.

Lees ook

Waterschap lanceert podcast Hoogwaterverhalen

REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) is dinsdag 12 oktober gestart met een podcast …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.