Home / vov start campagnemarathon

vov start campagnemarathon

Precies daarom geeft deze dynamische partij, die zich snoeihard inzet voor het algemeen belang, op zaterdag 25 maart aanstaande al een daverende aftrap van de campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. “Een jaar lang trekken we de wijken en de buurschappen in en schudden de bewoners wakker. We willen weten wat er beter kan en hen er bewust van maken dat participatie ook echt meepraten, meedoen én meeregeren is.” De VOV is er klaar voor.

In de gezellige ruimte van Tante Pos aan de Markt wordt op zaterdag 25 maart het VOV verkiezingsprogramma bekend gemaakt en feestgevierd van 16.00 – 18.00 uur. Sprekers zijn VOV voorzitter Daan Geurs en fractievoorzitter Gerrit de Jonge.  De campagne wordt knallend ingeluid met een dreun op de Kop van Jut en een ludieke competitie op deze fameuze attractie. Hapjes ontbreken niet, drank vloeit en iedereen is van harte welkom om te mee te praten en te vieren.

Lees ook

Vuilfuik geplaatst bij Hulsterplas Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Bij de Hulsterplas in Nieuwleusen is de afgelopen weken een vuilfuik geplaatst om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.