Home / vov gaat jaar lang verkiezingscampagne voeren

vov gaat jaar lang verkiezingscampagne voeren

“Een jaar lang trekken we de wijken en de buurschappen in en schudden de bewoners wakker. We willen weten wat er beter kan en hen er bewust van maken dat participatie ook echt meepraten, meedoen én meeregeren is”, vertelt partijvoorzitter Daan Geurs.

Niet-stemmers bereiken
““De VOV zie je niet alleen vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen””, vervolgt Geurs. De partij wil het momentum aangrijpen om met een lange campagne ook de 50% van de bewoners te bereiken die niet komt opdagen bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Bij Tante Pos aan de Markt in Ommen wordt aanstaande zaterdag verkiezingsprogramma van de VOV bekend gemaakt. Sprekers zijn Daan Geurs en fractievoorzitter Gerrit de Jonge. De campagne wordt knallend ingeluid met een dreun op de Kop van Jut en een ludieke competitie op deze fameuze attractie. De middag duurt van 16.00 tot 18.00 uur.

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.