Home / voorjaarswandeling met ezels

voorjaarswandeling met ezels

De start is om 13:00 uur. Einde rond 16:00 uur. We wandelen vanaf de ezelstal met drie of vier ezels naar de heide bij Witharen. Daar lopen we een mooie route. Om beurten mogen jullie de ezels leiden. De ezels nemen in de ezeltassen warme chocolademelk en koek mee voor in de pauze.

De wandeling is geschikt voor alle leeftijden, maar kinderen lopen wel zelf, omdat de ezels alleen bagage dragen. We lopen ongeveer 8 km. Er is plek voor maximaal 15 personen. Prijs: 12,50 euro voor volwassenen en 7,50 voor kinderen. Opgave bij Margometezel, margohuggers@gmail.com of 0622049540. Op 28 mei kunt u ook mee met een ezelwandeltocht.

Lees ook

D66 Overijssel wil meer inspraak voor burgers op provinciaal beleid

REGIO – Met een initiatiefvoorstel wil fractievoorzitter Wybren Bakker van D66 Overijssel het voor inwoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.