Home / voorbeschouwing vv avereest ontvangt vv hoogeveen

voorbeschouwing vv avereest ontvangt vv hoogeveen

In 2017 zijn inmiddels alweer drie wedstrijden gespeeld. Alle drie werden door Avereest gewonnen. Inclusief de laatste wedstrijd van 2016 heeft VVA nu een winning streak van vier wedstrijden. Vorige week had Avereest een prima start van de derde periode. In Nieuwe Krim werd met 0-5 van NKVV gewonnen en met deze ruime uitslag nam Avereest meteen de leiding in de derde periode. Ook hebben de tricolores de subtop weer in zicht. Was er een tijdje terug nog een groot gat, nu is het verschil met de nummer drie van de stand vier punten.

De tegenstander van komende zaterdag, VV Hoogeveen, is andere koek dan vorige week. Speelde Avereest vorige week tegen de hekkensluiter, zaterdag is een kampioenkandidaat de opponent. VV Hoogeveen staat  tweede op de stand met 35 punten, vijf minder dan koploper FDS. Vorige week wist Hoogeveen FDS zelfs te verslaan. In Hoogeveen werd het 1-0.

Op 8 oktober speelde Avereest de heenwedstrijd in Hoogeveen. Toen eindigde de wedstrijd onbeslist. Het bleef 0-0. Het is zaterdagmiddag aan Avereest om te proberen de ongeslagen reeks voort te zetten. Makkelijk zal dat niet worden. Avereest heeft een winning streak van vier wedstrijden, maar de Hoogeveeners hebben al zeven wedstrijden op rij gewonnen.

De wedstrijd VV Avereest – VV Hoogeveen begint om half drie op Sportpark De Balk, in Balkbrug.

Lees ook

Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De jeugdvoetbalopleiding van S.V. Nieuwleusen houdt tijdens de voorjaarsvakantie de jeugdvoetbaldagen. Deze vinden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.