Home / volop schoolvoetbal in het vechtdal

volop schoolvoetbal in het vechtdal

De finales voor regio 10 (plaatsen in Salland, Vechtdal en Noordoost-Overijssel) van KNVB district Oost worden woensdag 10 mei gespeeld op de accommodatie van sv Dalfsen op Sportpark Gerner. Vanwege het 75-jarig jubileum mag deze vereniging de uitvoering van de regiofinales regio 10 verzorgen. Hun vrijwilligers doen daarbij hun uiterste best om hun club zo goed mogelijk te presenteren.

De wedstrijden worden die dag door clubscheidsrechters van sv Dalfsen geleid. Zij hebben wekelijks ervaring met het leiden van de jeugdwedstrijden van hun club. Afgelopen week vond de loting van de poule-indeling van de Regiofinales 2017 plaats in het clubhuis van sv Dalfsen.

Bij de regiofinales plaatsen de nummers 1 en 2  jongens (elftallen) en de nummers 1 en 2 meisjes (zeventallen) zich voor de halve finales Schoolvoetbal 2017 van KNVB district Oost. Deze halve finales Schoolvoetbal worden op woensdag 24 mei gespeeld bij vv VSCO ‘61 in Oosterwolde (Gelderland) gespeeld.

De winnende teams (zowel bij jongens als meisjes) mogen daarna op zaterdag 3 juni op de districtsfinaledag KNVB Oost op Sportpark Longa bij vv Longa ‘30 in Lichtenvoorde uitkomen tegen winnaars van de andere halve finales. De landelijke finale is op woensdag 21 juni op het KNVB Sportcentrum in Zeist tegen de overige districtskampioenen om het landskampioenschap Schoolvoetbal 2017.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.