Home / vilsteren laat het afweten in giethoorn

vilsteren laat het afweten in giethoorn

“Een collectieve offday”, zo vatte de teleurgestelde oefenmeester van Vilsteren het duel samen. “In de openingsfase heeft Wouter Mars de openingstreffer op de schoen, weet de keeper te omspelen, maar de bal wordt in een ultieme poging nog voor de lijn door de doelman gered. Pech misschien, maar eerlijk gezegd proefde ik de slapte al tijdens de warming-up.”

Nadat Jari Vlierman na een half uurtje vanuit een vrije trap het doel op een haar na mist vallen de bezoekers ver terug. Arnold de Jong straft vervolgens lichtzinnig verdedigen af en Vilsteren is niet bij machte de wedstrijd ten goede te kantelen. “Na de thee komen we er helemaal niet meer aan te pas”, verzucht Runherd.

Nadat Milan Ramos en Erik Koppers achtereenvolgens tekenen voor 2-0 en 3-0 is het een lange zit. Zelfs de spreekwoordelijke eretreffer zit er niet in voor de gasten uit het Vechtdal. Het laatste woord is aan de ietwat bonkige, maar trefzekere Ramos, die Legebeke voor de vierde keer de gang naar het net laat maken. “Wat een rotmiddag”, moppert Runherd. “Snel vergeten.”

In klasse 5A staat De Blesse vijf punten voor op naaste belager Balkbrug, na de zomer de nieuwe werkgever van Runherd. Vilsteren staat geparkeerd in de middenmoot.

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.