Home / vijf uit vijf voor stokvisdennen bij baankampioenschap

vijf uit vijf voor stokvisdennen bij baankampioenschap

Deze wedstrijd heette voorheen het Gewestelijk Kampioenschap en is voor schaatsers van de banen in Deventer en Enschede.

Op IJsbaan Twente behaalde Stijn Hulst bij de A-junioren het zilver in stijl door op alle drie de afstanden een persoonlijk record te rijden: 38,31 seconden en tweede op de 500 meter, 1:59,75 en tweede op de 1500 en derde en 4:21,33 op de drie km.

Hermen Velthuis stond hier op drie. Hij hield zich aan Sven Kramers allroundregel door op geen van de afstanden podium te rijden. Met een zesde, vijfde en vierde plaats was het zijn goede drie km die hem aan het brons hielp. Dat had hij zelf ook niet meteen door, waardoor hij ten tijde van de prijsuitreiking al naar huis was.

Ook voor leeftijdgenote Anke Breunis een mooie plak, het zilver, met drie tweede plaatsen. Neo-senior Bart Hulst werd derde bij de senioren, ondanks dat hij net ziek was geweest en Evert Jan Hof stond ook op drie, hij bij de masters. Beide laatste heren behaalden twee derde en een tweede plaats. 

 

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.