Home / video bouw clubhuis nieuwleusen van start

video bouw clubhuis nieuwleusen van start

Voorafgaand aan de onthulling had Erwin van Leussen, voorzitter van S.V. Nieuwleusen aangekondigd dat beide verenigingen er naar streven het nieuwe clubhuis in augustus van dit jaar in gebruik te nemen. Om dit ambitieuze plan te realiseren is de inzet van vele vrijwilligers nodig. De voorzitter gaf dan ook te kennen in zijn toespraak erg blij te zijn met de vele vrijwilligers die zich hebben gemeld. Inmiddels is er een groep van ruim honderd vrijwilligers opgedeeld in meerdere bouwploegen, een installatieploeg, een ploeg met glaszetters en een ploeg met schilders. Deze indeling maakt het mogelijk dat er op maandagavond, dinsdagavond, donderdag en vrijdag kan worden gebouwd.

De symbolische starthandeling was niet het enige officiele moment van de avond. Met trots kon Erwin van Leussen de aanwezigen vertellen dat de actie ‘renteloos lenen’ maar liefst 117.610 euro heeft opgeleverd. “Op voorhand hadden we gehoopt om 50.000 euro met deze actie op te halen. Dit is ruimschoots overtroffen, ik ben dan ook ontzettend trots dat we op zoveel steun vanuit de club en het dorp kunnen rekenen om op deze manier ons nieuwe clubhuis terealiseren” aldus een vergulde voorzitter Van Leussen.

Ook Vechtdal Leeft TV was erbij:
[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/mc82qZUqLZw”]

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.