Home / verkoop israel producten in nieuwleusen

verkoop israel producten in nieuwleusen

Op vrijdag 10 maart tussen 11.00-17.00 en 19.00-21.00 uur en zaterdag 11 maart tussen 11.00-16.00 uur organiseert consulente Marjon Neelis een verkoop van Israël producten op Kon. Wilhelminalaan 59. U bent van harte welkom om (opnieuw) kennis te  maken met de vele producten welke in Israël zijn gefabriceerd.

De collectie is zeer divers, onder andere wijn, jam, muesli, sieraden, huidverzorgingsproducten op bijvoorbeeld basis van Dode Mee mineralen etc.  Er zijn ook altijd leuke cadeau artikelen verkrijgbaar.  Met de aankoop van de producten wordt de economie in Israël ondersteund. Ook deze dagen is er een leuke actie. U krijgt een leuke verrassing uit Israël bij aankoop vanaf € 25,00.

Lees ook

Coalitie CDA, LPO en CU gaan voor structurele oplossing voor de ontsluiting Ommen

OMMEN – Al jarenlang wordt er gesproken over de verkeerssituatie in Ommen; de brug, de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.