Home / v v vilsteren dankt vader en zoon von martels

v v vilsteren dankt vader en zoon von martels

“Maurits speelde foutloos”, grapte Runherd na afloop. De coach gunde de politicus vijf minuten speeltijd. De wedstrijd was in wezen al gespeeld. Vilsteren koesterde de 2-0 voorsprong op de nieuwe mat van de piepkleine club, die met slechts twee seniorenelftallen als vereniging op dood spoor zit. Maar goed, we gaan het niet hebben over het bestaansrecht van de voetbalclub Scheerwolde.

“Het was een sportieve wedstrijd”, analyseerde Runherd. “Die wij verdiend gewonnen hebben.” Vilsteren gaf de vroege voorsprong, verkregen nadat Fedor Hendriks een corner van Jari Vlierman promoveert tot treffer, niet meer uit handen. “We verzuimen vervolgens afstand te nemen en 0-1 blijft link”, zag Runherd, die pas tien minuten voor tijd achterover kon. Nu zijn de rollen tussen aangever en afmaker omgedraaid. Een aanval over verschillende schijven belandt bij Hendriks, die vervolgens Vlierman bedient. Pats, goal, 0-2 en wedstrijd gespeeld.

In klasse 5A bivakkeert Vilsteren zorgeloos in de subtop. 

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.