Home / uitslagen pc avereest

uitslagen pc avereest

Tessa Rumph met pony Vierwindstreken Junior behaalde in Luttenberg tweemaal de 1e prijs in beide dressuurproeven (L1/DE) met 199 en 211 punten. Nadieh Rens met pony Jerina won op een dressuurwedstrijd (B/CDE in handicap) in Beilen de 1e prijs met 212 punten en de 3e prijs met 200 punten. Vana Wever won met pony Ursus in Zuidwolde de 3e prijs in het klassiek springen (L/DE). Paulien ten Kate won met pony Zita in IJsselmuiden de 3e prijs in het progressief springen (L/DE). 

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Home / uitslagen pc avereest

uitslagen pc avereest

Resultaten van eigen leden: klasse Z/ZZ, categorie DE won Lois Joosse door een foutloos parcours te rijden in een snelle tijd de 6e prijs met pony Orchid’s Alexander. In de klasse B, categorie DE won Nadieh Rens met pony Jerina de 3e prijs ex aequo met Lisa Joosse met pony Orchid’s Priantha; beiden kregen 76.5 stijlpunten. De 9e prijs werd met 74 stijlpunten toegewezen aan Dione Otter met pony Sunday’s Monarch. In de klasse BB, categorie DE won Lisa Joosse de 2e prijs met pony Bo met 72 stijlpunten en Isa Legebeke met pony Inoa de 3e prijs met 69.5 stijlpunten. Het springconcours werd afgesloten met een competitiewedstrijd van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy. PC Avereest is tevreden over het verloop en groot aantal deelnemers van dit indoor springconcours.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.