train mee en schrijf je in voor scholierenloop ommen

  De kinderen uit de groepen 3 en 4 lopen 400 meter; de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 lopen 800 meter. Iedere deelnemer ontvangt een medaille. De nummers 1, 2 en 3 van elke categorie winnen een beker. Aan het eind strijden de scholen onderling tegen elkaar in de scholenestafette. De winnende school gaat naar huis met de wisselbeker.

  Opgeven kan t/m 19 maart 2017 via www.acovanelderen.nl  of via deze link: https://inschrijven.nl/formulier?id=2017033120418&ag=j&tl=nl. Na-inschrijving is niet mogelijk!

  Deelname aan de wedstrijd is gratis. De mogelijkheid om hiervoor gratis te trainen is op woensdag 8, 15 en 22 maart van 17.00 tot 18.00 uur op de accommodatie van ACO Van Elderen, Sportpark Westbroek te Ommen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.