toneelvoorstelling in dalmsholte

  Het stuk speelt zich af op een boerderij waar opa en oma samen met zoon en schoondochter wonen. Op een dag gebeurt er een ongeluk en dan komt de ware aard van de schoondochter naar voren. Ze ruikt een erfenis aankomen. Maar er zijn meer mensen die zich door het ongeluk rijk rekenen. En zoals het in een toneelstuk gaat levert deze situatie veel verwarring op. Kortom het wordt een avondje heerlijk genieten.

  De uitvoeringen zijn vrijdag 17 maart, zaterdag 18 maart en zaterdag 25 maart om 20.00 uur bij de Vechtdalkok in Dalmsholte. Indien u verzekerd wilt zijn van een plek kunt u kaartjes reserveren via tel. 0572-372552 ( tussen 18.00 en 19.00 uur) of via het e-mail adres: toneeldalmsholte@gmail.com.  Kaartjes die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa worden in de vrije verkoop gedaan.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.