Home / toerclub nieuwleusen in nieuwe tenues

toerclub nieuwleusen in nieuwe tenues

Waar de vorige tenues nog uit een weg- en ATB tenue bestond is nu gekozen voor meer eenheid. Alle leden van de club fietsen voortaan in dezelfde kleding met hetzelfde ontwerp, waarbij voor de heren gekozen is voor zwart/rood en voor de dames zwart/roze. De namen van de sponsoren prijken op mooie plaatsen.

Bos Bedden, Bureau Interimair, Lindenholz Rouveen, Mussche B.V., Rabobank Vaart- en Vechtstreek, Tibben vloeren/gordijnen/zonwering, Medical labservices Engel en Effeweg.nl hebben allen hun sponsorcontract verlengd. Ook is de club erg verheugd om een aantal nieuwe sponsoren welkom te kunnen heten. Autobedrijf Korterink Zwolle/Rouveen en Aannemersbedrijf Heetebrij B.V. zijn eveneens terug te vinden op een prominente plek op het mooie tenue.

De vereniging is uiteraard zeer content met de nieuwe tenues en heeft zaterdag middels een rit langs alle sponsoren, de tenues laten zien. Hierbij werd een nieuw tenue cadeau gedaan aan alle sponsoren. Voor Den Hulst 130 werd één minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van clublid en sponsor Bert de Roo (Effeweg.nl).

Jubileum
Toerclub Nieuwleusen viert dit jaar haar 40 jarig bestaan. In die 40 jaar is de club uitgegroeid tot een groot aantal leden die enthousiast met elkaar fietsen. Het jubileumjaar wordt opgeluisterd door een aantal activiteiten. Zo zal de club in juni een meerdaagse organiseren in Limburg, waarbij een groot deel van de club zal deelnemen. Verder zijn er de georganiseerde ritten, die voor een ieder toegankelijk zijn.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, wordt de Dauwtraprit georganiseerd. De opbrengst van deze rit komt geheel ten goede aan twee goede doelen, te weten Kledingbank Nieuwleusen en Tour du ALS, team Albert. Zaterdag 26 augustus staat de Sallandse Heuvelen Tocht op het programma. De naam doet het al vermoeden; een mooie rit over de Sallandse Heuvels. Ook hierbij is een ieder uitgenodigd om mee te fietsen, startplaats voor beide ritten is café ’t Witte Peerd in Nieuwleusen.

Bij Toerclub Nieuwleusen kan er in groepsverband worden gefietst, zowel op de weg als in het bos op de ATB. De landelijke trend is dat er steeds meer dames het stalen ros (of inmiddels een exemplaar van carbon) bestijgen. Toerclub Nieuwleusen is hier geen uitzondering op en heeft een groot, nog steeds groeiend, aantal dames. Op verschillende dagen en tijden wordt er in groepsverband gefietst. Voor meer informatie, zie de site van de Toerclub, www.toerclubnieuwleusen.nl.

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.