timmerweek dalfsen nieuw leven ingeblazen

  Zij willen dit in de eerste week van de zomervakantie laten plaatsvinden: dinsdag 25 juli t/m vrijdag 28 juli, van 10 tot 12.30 uur. Foreco uit Dalfsen levert het hout en ook Pekkeriet steunt de timmerweek.

  Uw hulp nodig!

  Of de Timmerweek doorgaat, hangt ook af van úw hulp. We hebben per dag ongeveer 10-15 vrijwilligers nodig om de kinderen te begeleiden. U hoeft zelf niet te kunnen timmeren, het gaat erom de kinderen op weg te helpen. De ervaring leert dat ze zelf heel goed aan de slag gaan. Dus alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s of andere dorpsgenoten: als u allemaal een paar uurtjes helpt deze week, dan kan het doorgaan. Geef u op vóór 3 april via info@pbdalfsen.nl.

  En wil je je alvast opgeven? Dan kan dat!

  Vind jij het leuk om lekker bezig te zijn, iets te maken van hout en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan is de Timmerweek iets voor jou! In de eerste week van de zomervakantie, van dinsdag 25 juli t/m vrijdag 28 juli van 10 tot 12.30 uur. Er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen, dus geef je snel op via info@pbdalfsen.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.