Home / ticketverkoop 9e editie explosionfestival 2017 van start

ticketverkoop 9e editie explosionfestival 2017 van start

Een gelimiteerd aantal early-birds tickets zal dan voor vijf euro (exclusief service fees) te koop zijn via de website www.explosionfestival.nl/tickets en ze kunnen in alle Primera winkels in Nederland bemachtigd worden.  De deurprijs aan de kassa dit jaar is vijftien euro.

Zaterdag 22 juli zal op de Voormars in Ommen de meest te gekke dance en dj-acts van dit moment worden getoond. Ook regionaal talent krijgt een podium. Uiteraard trapt het dj-duo Mister Fuzz en Delight, resident dj’s van Explosion, het feest af. Daarna wordt het één groot feest met verschillende stijlen dance muziek; zoals dubstep, house, eclectic, trap, moombahton, hardstyle en nog veel meer.

Explosion combineert jaarlijks namen van de gevestigde orde met lokaal talent. Al vanaf de eerste editie geeft het festival op het podium en de regionale radio extra aandacht aan jonge artiesten uit de regio. Hierdoor staat het zomerse dance festival altijd garant voor een geweldige line-up met uiteenlopende acts uit de EDM en House scene. Vanaf 1 mei zal de organisatie via ‘dj shout-outs’ het affiche van 2017 uit de doeken doen.

Voor meer informatie houd de site www.ExplosionFestival.nl inde gaten en de social media kanalen www.Facebook.com/Explosion.Fstvl en www.Twitter.com/Explosion_fest.

Lees ook

Oud papier ABSD

DALFSEN – Op 30 september en op vrijdag 1 oktober haalt de ABSD weer oud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.