tevreden clienten en medewerkers bij rosengaerde

  Het thema van deze open dag is ‘Kom kijken, want we zijn trots op ons werk’. En trots zijn ze zeker bij Rosengaerde. Olangs gehouden cliënt- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken laten prachtige scores zien.

  Het verpleeghuis scoort bijvoorbeeld een gemiddeld rapportcijfer van 8,9, geleverde zorg in de aanleunwoningen een 9,2, het cijfer voor thuiszorg is 8,9 en huishouding in de thuiszorg scoort een 9. De medewerkers waarderen hun werk met een prachtige score van 7,6.

  Om deze uitkomsten te vieren werden de medewerkers getrakteerd op een gebakje met daarop de toepasselijke tekst: ’trots op jou’. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.