sv nieuwleusen en dommerdieck nog deze zomer in nieuw clubhuis

  Onder grote belangstelling werd de symoblische starthandeling voltrokken. Twee trouwe leden van SV Nieuwleusen en een van d’Ommerdieck onthulden gezamenlijk een reusachtig doek waarop het nieuwe onderkomen staat afgebeeld.

  Ruim honderd vrijwilligers
  Om de ambitieuze einddatum van het plan van de clubs te realiseren is de inzet van vele vrijwilligers nodig. De voorzitter gaf dan ook te kennen in zijn toespraak erg blij te zijn met de vele vrijwilligers die zich hebben gemeld. Inmiddels is er een groep van ruim honderd vrijwilligers opgedeeld in meerdere bouwploegen, een installatieploeg, een ploeg met glaszetters en een ploeg met schilders. Dit maakt het mogelijk dat er op maandagavond, dinsdagavond, donderdag en vrijdag kan worden gebouwd.

  Renteloos lenen
  De symbolische starthandeling was niet het enige officiele moment van de avond. Met trots kon Erwin van Leussen de aanwezigen vertellen dat de actie ‘renteloos lenen’ maar liefst 117.610 euro heeft opgeleverd. “Op voorhand hadden we gehoopt om 50.000 euro. Dit is ruimschoots overtroffen. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we op zoveel steun vanuit de club en het dorp kunnen rekenen om op deze manier ons nieuwe clubhuis terealiseren.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.