stiptwerk nu ook actief in dalfsen en nieuwleusen

  Rolf Tempelman en Klaas Koobs startten in 2014 met de eerste Stiptwerk vestiging in Staphorst, gevestigd in de markante piramide. De aanpak van Stiptwerk Staphorst sloeg aan. Persoonlijk contact met opdrachtgevers en medewerkers waarbij het motto “afspraak is afspraak” luidt.

  Koobs en Kin zijn er van overtuigd dat deze aanpak ook bij Dalfsen en Nieuwleusen past. Onlangs werd bij de wedstrijd S.V. Nieuwleusen 1 – S.C. Rouveen 1 de eerste stap gezet door het reclamebord achter het doel te onthullen.

  Ben jij op zoek naar werk in de regio Dalfsen en Nieuwleusen? Of op zoek naar (tijdelijke) vakkrachten? Neem dan contact op met Stiptwerk Dalfsen via 0529-793030.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.