st bernardus wint schoolvolleybaltoernooi in ommen

  De dertig teams van twaalf verschillende scholen uit de gemeente Ommen streden om de wisselbeker. Dat resulteerde uiteindelijk in een finale tussen St. Bernardus 5 en de Kardoen 1. Met twee punten verschil won de ploeg van coach Gerard Mensink de eindstrijd. Derde werd overigens Het Palet 1.

  Het winnende team, bestaande uit Silas Oostwoud, Floor Morsink, Samuel Schutte, Anouk Mensink, Luuk Jansen en Tara van der Sar, mag zich nu gaan opmaken voor de provinciale kampioenschappen op 13 mei in Hardenberg. Mogelijk mogen de nummers 2 en 3 hier ook nog spelen.

  Yell
  Naast de sportieve prestatie was er ook nog op een ander gebied wat te winnen. Er was namelijk ook een prijs voor de meest originele yell. Met ‘kollie, lollie, lollie, lollie, rit, CBS Het Koloriet’ wist het Koloriet de prijs in de wacht te slepen: een spellenpakket voor de hele school.

  Mede door bijdragen van de sponsoren en de meer dan 25 vrijwilligers kan volleybalvereniging Volco spreken van een zeer geslaagde middag. Meer foto’s zijn te zien op www.volco-ommen.nl. Wie de smaak te pakken heeft gekregen, kan een paar keer gratis meetrainen bij Volco en zich via de website aanmelden als lid of bij vragen cmv@volco-ommen.nl mailen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.