rosengaerde viert jubileum vrijwilligers

  Donderdagochtend 2 maart was De Kajuit in Het Anker in Lemelerveld feestelijk versierd en klonken ook daar vrolijke noten. 11 vrijwilligers, van het begin af aan sterk betrokken bij deze woonlocatie en haar bewoners, stonden die ochtend in het middelpunt.

  Er werd teruggeblikt op en nagepraat over vrijwilligersloopbanen van 12,5 en zelfs 25 jaar, onder het genot van een hapje en een drankje. 

  Dat de waarde van deze mensen niet in geld uit te drukken is, benadrukten José Bloo en Miranda Zwijnenberg in hun speeches. “Deze is bovenal terug te vinden in de goede contacten die vrijwilligers hebben met onze cliënten, en daar zijn we hen bijzonder dankbaar voor”, aldus Miranda Zwijnenberg.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.