Home / rommelmarkt en paarden knuffelen bij t olde manegepeerd

rommelmarkt en paarden knuffelen bij t olde manegepeerd

Wil jij de paarden een borstelbeurt geven, maar durf je niet? Dat is geen enkel probleem, want de vrijwilligers helpen je graag. Wil je de dieren verwennen, dan kan je wat lekkers voor ze kopen. Je kunt zelf appels, brood of wortels meenemen en aan de paarden geven.

‘t Olde Manegepeerd is te vinden in de grote schuur aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Het is tevens een inzamelpunt van kleding, inktcartridges en frituurvet. Kijk voor meer informatie op www.manegepeerd.nl of neem contact op met info@manegepeerd.nl of 06-12874764. De koffie en de warme hap staan klaar.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.