romee spijkerboer uit dalfsen finaliste miss teen of overijssel

  “Na een spannende dag in een hotel in Rijssen met ruim honderd meiden werd bekend gemaakt welke veertien meiden doorgingen naar de finaleronde. Ook ik moest in een apart zaaltje komen en mij werd medegedeeld dat ik was gekozen als finalist voor Miss Teen of Overijssel.”

  De finale zal plaatsvinden op 20 april a.s. in Beckum, gelijktijdig met de Miss Beauty of Overijssel verkiezing. Tijdens die finale wordt er een Miss Teen en een Miss Beauty of Overijssel gekozen en deze gaan vervolgens door naar de landelijke finale. In deze landelijke finale wedstrijd wordt dan een Miss Teen en een Miss Beauty of The Netherlands gekozen.

  “Ik vind het echt een hele leuke ervaring en het is ook zeer leerzaam. Je leert bijvoorbeeld om jezelf goed te presenteren. Wij hebben nu twee show en danssessies achter de rug, best wel pittig allemaal. Op 8 april is er nog een activiteit gepland en op 15 april volgt een fotoschoot. Wij zijn met een stel gezellige meiden en ik zie het zelf nu nog niet helemaal als een wedstrijd. Ik merk wel dat de gunfactor onderling zeer hoog is”, zegt Romee.

  De Missverkiezing zet zich ook in voor een goed doel. Het gekozen doel is ‘Stichting Haarwensen’. Een wens van kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden en die er veel voor over hebben om een pruik te krijgen. Van ons, ‘de finalisten‘, wordt verwacht dat wij ons daar de komende tijd ook voor inzetten”, vervolgt Romee.

  “Ik heb inmiddels in overleg met Albert Huisjes van de plaatselijke Albert Heijn een doos geplaatst bij de flessenautomaat. Ik hoop dat veel mensen hun flessenbon, voor de Stichting Haarwensen, daarin willen deponeren. Om punten te halen voor de finale kan er ook op mij gestemd worden door een SMS te sturen naar 3010 met daarin Poll Overijssel Romee. Het aantal stemmen telt voor een deel mee bij de beslissing van de jury.

  Ik zou het heel fijn en leuk vinden als veel mensen op mij zouden willen stemmen. Wilt u meer weten dan kunt u mij bereiken via rspijkerboer@live.nl, besluit Romee.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.