predikant ard ten brinke verbindt zich aan het baken

  In het werk als geestelijk verzorger voert hij gesprekken met clienten en leidt hij vieringen en uitvaarten. Hij is ook betrokken bij het nadenken over (ethische) beleidsbeslissingen. Bij hemzelf en bij zijn werkgever leefde de wens om dat werk ook werkelijk als geroepen predikant te doen, met alle rechten, plichten en mogelijkheden die daarbij horen. Gelukkig bleek dat mogelijk.

  Ard is sterk betrokken op mensen die in de knel zijn komen te zitten. In Zwolle is hij mede-oprichter van stichting Hart voor Zwolle die jongeren en kwetsbare zwollenaren zonder netwerk aan elkaar koppelt.

  Op zondag 19 maart in de kerkdienst van 11.00 uur in ‘Het Baken’ zal hij officieel worden bevestigd in het ambt van predikant. Waar Ard bij zijn intrede over zal preken? Het verhaal van de barmhartige samaritaan. Dat zegt zowel over Jezus als over christenen zulke belangrijke en leerzame dingen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.