Home / plannen in het buitengebied meld je aan voor het verzamelplan

plannen in het buitengebied meld je aan voor het verzamelplan

Tijdens de bijeenkomst krijgen bezoekers meer informatie over wat een verzamelplan inhoudt en hoe kan worden deelgenomen. Ook kan iedereen het ontwerp van het derde verzamelplan bekijken en hierover vragen stellen.

Het kost veel tijd en geld om per geval het bestemmingsplan aan te passen. Daarom is het verzamelplan in het leven geroepen. Door mee te doen aan het verzamelplan krijgen deelnemers intensieve begeleiding bij hun plan, weten ze vooraf de planning en besparen ze fors op de legeskosten.

Heb je plannen voor bijvoorbeeld hergebruik of sloop van voormalig agrarische bedrijfsgebouwen, uitbreiding van een bedrijf of wil je jouw woning verplaatsen maar moet hiervoor het bestemmingsplan gewijzigd worden? Dan kunt je je voor 8 mei aanmelden om deel te nemen aan het vierde verzamelplan.

De gemeente Dalfsen maakt elk jaar één verzamelplan voor het buitengebied maken. Voorwaarde hiervoor is wel dat er tenminste vijf aanvragen zijn.  

Vorig jaar is gestart met het derde verzamelplan, dat is nu in ontwerp klaar. Verschillende  ontwikkelingen en ook een aantal kleinere wijzigen van uit de gemeente zijn in dit verzamelplan opgenomen. Dit derde verzamelplan ligt nu ter inzage en tot en met 19 april kan hierop gereageerd worden.

Op 21 maart houdt de gemeente de inloopbijeenkomst in de foyer van het gemeentehuis in Dalfsen. Van 16.00 uur tot 19.00 uur kun je binnenlopen. Aanwezigen kunnen dan het derde verzamelplan bekijken, informatie krijgen over deelname aan het vierde verzamelplan en vragen hierover stellen. 

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.