Home / piano en altviool in bijzonder programma

piano en altviool in bijzonder programma

In dit huisconcert van Kunstkring Ommen is ondere andere Liszt te horen, een componist die bij KKO niet heel vaak aan bod komt. Dat heeft onder andere te maken met de virtuositeit die van de uitvoerende pianist wordt vereist. Nu is dat laatste in zeer goede handen bij Hanna Shybayeva. Zij en Mikhail Zemtsov voeren verder werken uit van Vieuxtemps en Paganini, net als Liszt negentiende-eeuwers.

Dit huisconcert van de Kunstkring Ommen begint om 15 uur, in concertzaal ‘Het Muziekgebouw’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn van harte welkom!Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63) of Brord Goeting (voorzitter, 0529 457 548). De toegangsprijs voor niet-leden is € 15,00.

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.