passie en paasoratorium lam en koning in ommen

  In veel liederen zal worden stilgestaan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Het oratorium loopt uit op de blijde boodschap: Christus is opgestaan – en samen kijken we uit naar Zijn wederkomst. Een boeiend programma, met veel ruimte ook voor samenzang.

  Een tiental musici verleent medewerking: Rineke  de Wit (sopraan en hobo), Marieke Booy (viool), Irene Bossier (viool)), Anne Coppoolse (altviool), Cor Coppoolse (cello), Robin de Zeeuw (contrabas), Krista van den Esker (fluit), Maurice van Dijk (trompet), Laurence Fierens (piano) en Lennart Knops (orgel).  De lezingen uit de Bijbel worden verzorgd door Ben Kruitbosch. Minne Veldman is de dirigent.

  Aanvang concert: 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. Aan de kerk kosten de kaarten 12,50 euro. Kaarten zijn te koop bij de leden van het koor en bij boekhandel de Fakkel Varsenerpoort 5 te Ommen en AB-Combi, Bermerstraat 16 te Ommen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.