paralympier nijhuis uit balkbrug geeerd op hardenbergse walk of fame

  Tijdens de Paralympische Spelen in september 2016 in Rio de Janeiro veroverde Nijhuis twee medailles. De zilveren plak behaalde hij op 1.000 meter tijdrit in de klasse C1. Hij behaalde een bronzen medaille op de baan bij de individuele achtervolging over 3.000 meter in dezelfde klasse. In het voorjaar van 2016 wist de Balkbrugger op de wereldkampioenschappen de gouden medaille in de wacht te slepen tijdens de 1.000 meter tijdrit. 

  Naast Nijhuis krijgen ook Pieter van den Hoogenband en Erica Terpstra een eigen ster in Hardenberg. Ook zij zijn aanwezig op 21 april. Op de Hardenbergse sport Walk of Fame liggen nu 25 tegels met een ster als eerbetoon aan lokale en nationale sporthelden, zoals Anton Geesink, Erik Hulzebosch, Hennie Kuiper, Jochem Uytdehaage en Sanne Wevers. In september 2016 onthulden Olympisch roeikampioenen Ilse Paulis en Nico Rienks hun ster op de sport Walk of Fame.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.