ozc houdt topper enter vooruit knap op gelijkspel

  Door Willem Lampe

  “We waren in de eerste helft de bovenliggende partij”, analyseert de routinier. “Hier was wat te halen. Na de thee hadden ze het iets anders staan en dan kun je toch zien dat het een hele goede ploeg is, die niet voor niets zo hoog staat.” Bovendien hebben ze met Henri Knol en Wout Velten, inderdaad de zoon van Folkert, gevaarlijke aanvallers in huis.

  Het was inderdaad een typisch gevalletje van ‘zo vader, zo zoon’. Met nog een kwartier op de klok schoot Velten junior vanuit de draai raak en leek OZC toch een tik om de oren te krijgen. “Een tegenvaller natuurlijk, maar toch leefde er iets van: kom om, de kop niet laten hangen.” Die instelling werd beloond. De bezoekers uit Ommen kregen een minuut voor tijd loon naar werken. Een voorzet van Frank Jansen kwam via de kluts voor de voeten van Rik Jan de Groot, die de dikverdiende 1-1 van het scorebord liet flitsen. Een uitslag waar iedereen mee kan leven.

  Rechterrijtje 2H:
  IJVV 19-24
  Den Ham 18-23
  Hellendoorn 18-20
  OZC 18-18
  Be Quick ’28 18-17
  ZAC 18-15
  Quick ’20 18-3

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.