Home / ovc 21 schuift wijster achteloos terzijde

ovc 21 schuift wijster achteloos terzijde

In de schaduw van de enige berg die Drenthe rijk is, dan hebben we het wel over een kunstmatige bult, namelijk de VAM-bult, begon OVC ’21 overrompelend. Maar nadat in de openingsfase Stijn Schuurman en Kay van ’t Zand het aluminium raakten, begon Nico Kats toch te vrezen. Het zal toch niet zo’’n middag worden, dat de bal er maar niet in wil. “

“Maar nadat Robin de Wit ons op voorsprong schoot en Tyron Schokker nog voor rust met twee goals de wedstrijd op slot schoot, was het gebeurd””, zag Kats. “”We hadden te maken met een bedroevend slecht veld. Je zakte zo’n beetje tot de enkels in de modder. En donders hobbelig. Goed voetbal was hier op niet mogelijk, maar terugkijkend zijn we geen moment in de problemen geweest. Het was eenrichtingsverkeer.””

Wijster dacht een ontsnappingsclausule gevonden te hebben. Onder het motto, ‘als het niet kan zo het moet, dan moet het maar zo het kan’, deed de formatie van trainer André Baas een poging tot eerherstel. De mouwen werden opgestroopt en Damon Nouri overleefde ternauwernood enkele forse charges. ““Die heb ik er in de rust maar afgehaald, want ik heb ‘’m hard nodig de komende wedstrijden.””

3-0, wedstrijd in de pocket. Uitspelen en geen schade oplopen, luidde de opdracht van Kats. Stefan Herbrink liet zich als vervanger van Nouri niet onbetuigd en liet halverwege het tweede bedrijf de 0-4 van het scorebord flitsen. Na deze vierde treffer vond de ploeg uit Ommen het wel best, schakelde terug en speelde het duel ‘met de vingers in de neus’ uit.  

Doordat de wedstrijd van koploper USV tegen Veno werd afgelast, neemt OVC ’21 de leiderstaf over van de ploeg uit Nieuwleusen.

Linkerrijte 4E: OVC ’21 16-35, USV 15-34, Wacker 16-34, Steenwijkerwold 16-30, Havelte 16-28, Pesse 15-27 en Veno 15-26.

Lees ook

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stad – Jansen

BEERZERVELD – Burgemeester Hans Vroomen heeft het echtpaar Stad – Jansen op 28 april gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.