oranjevereniging ommen hield algemene ledenvergadering

  Er was een redelijke belangstelling om drie nieuwe bestuursleden te verwelkomen, te weten de dames Florien Heuver, Anneke Ruitenberg en de heer Sander Buiter. Ze werden van harte welkom geheten door de voorzitter, de heer Jan Steen. Het stemt hem tevreden om met drie nieuwe bestuursleden aan Koningsdag 2017 te beginnen.

  Het programma is inmiddels zo goed als rond, er is sprake van nogal grote veranderingen. Zoals bij de meeste inwoners van Ommen bekend, zal 2017 ingaan zonder Taptoe. Tevens zal Oranjepop overgenomen worden onder verantwoordelijkheid van de gezamenlijke Horeca Ommen. Zij nemen de organisatie in het geheel op zich, er wordt echter wel melding gedaan in het programmablad.

  De Oranjeverenging verheugt zich op Koningsdag 2017 nieuwe stijl. Het feestterrein wordt zodanig ingericht dat er sprake is van een gezelligheidsplein. Zowel voor de (kleinere) kinderen als de oudere jeugd (trekkerslep) en natuurlijk de volwassenen wordt een zeer gevarieerd programma uitgevoerd. Zo is er kindertheater, kinderdisco, verschillende eettentjes, muziek/cabaret, een fotoshootbusje, kortom genoeg te beleven. Je kunt het binnenkort allemaal lezen in het programmablad en op de (opnieuw) vernieuwde site van de Oranjevereniging Ommen www.oranjeverenigingommen.nl.

  Op deze site vind je ook het aanmeldingsformulier. Misschien is het een idee om samen met de buurt of vereniging deel te nemen aan de folkloristische optocht. Er zijn leuke (geld)prijzen te verdienen. Tevens is met versierde straten, mits voorzien van een thema, een prijs te winnen. De straat die het mooist versierd is, wint.

  Opgeven kan bij het secretariaat, via oranjeverenigingommen@outlook.com.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.