Home / oranje concert in grote kerk van dalfsen

oranje concert in grote kerk van dalfsen

Het Lemster Mannenkoor, opgericht op 11 januari 1965, is een oecumenisch christelijk koor met op dit moment 122 leden. Een van onze doelstellingen is het uitdragen van de Friese cultuur. Dat blijkt niet alleen uit ons fraaie Friese kostuum, maar ook uit ons repertoire, dat voor een deel bestaat uit Friese volksmuziek. Daarnaast zingen wij o.m. geestelijke muziek en algemeen klassieke muziek.

Na bijna 40 jaar stond het koor onder de bezielende leiding van dirigent Harm van der Meer, en 206 is het stokje overgenomen door Feike van Tuinen en sinds 2007 door onze vaste muzikale begeleider Jan Kroeske.

Zie ook:  www.lemstermannenkoor.nlKaarten € 10,00 p.p. kunnen worden gereserveerd via d.devogel@hetnet.nl.

Lees ook

PB Dalfsen: aandacht voor de Rondweg

DALFSEN – Plaatselijk Belang dorp Dalfsen heeft signalen ontvangen dat de drukte op de Rondweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.