Home / open huis sprank in ommen

open huis sprank in ommen

Op 18 maart zijn belangstellenden welkom tussen 13 en 16 uur aan de Jacob Marisstraat 2. Bewoners en begeleiders leiden bezoekers graag rond en geven informatie over zorg en begeleiding, vrijwilligerswerk of werken in de zorg. 

Sprank biedt mensen met een verstandelijke beperking ruimte om te wonen, te werken, te ontspannen en zichzelf te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving. Meer informatie: www.stichtingsprank.nl

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.