Home / open huis sprank in ommen

open huis sprank in ommen

Op 18 maart zijn belangstellenden welkom tussen 13 en 16 uur aan de Jacob Marisstraat 2. Bewoners en begeleiders leiden bezoekers graag rond en geven informatie over zorg en begeleiding, vrijwilligerswerk of werken in de zorg. 

Sprank biedt mensen met een verstandelijke beperking ruimte om te wonen, te werken, te ontspannen en zichzelf te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving. Meer informatie: www.stichtingsprank.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.