open dag scouting ommen

  Bij Scouting besteden kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

  Tijdens de open dag krijgen de bezoekers in een notendop te zien wat Scouting allemaal inhoudt: Kamperen, pionieren, kampvuur, werken met kompas, enz. Er zijn diverse activiteiten, waaronder een kabelbaan, stormbaan, schminken en korte kompasroute.

  Bij Scouting is iedereen welkom. Geloof, sekse, huidskleur of handicap spelen geen rol.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.