Home / ontmoetingsdienst in dalfsen

ontmoetingsdienst in dalfsen

Het thema is: Wie spreekt de waarheid?Op dit moment komen er via televisie, internet, facebook, steeds meer berichten op ons af die achteraf ‘nep-nieuws’ blijken te zijn, fake-news. Soms onschuldig, maar soms ook kwalijk. Zeker als het gaat nieuws wat ons eigen leven raakt.

Hoe weet je vandaag de dag nog wie de waarheid spreekt? Hoe kun je er zeker van zijn dat een bericht ook betrouwbaar is? En hoe is dat voor ons zelf: spreken wij altijd de waarheid? Zijn wij zelf betrouwbaar? In deze dienst gaat men ook met de mobiele telefoons aan de slag, dus… neem je smartphones maar mee!

Lees ook

Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

NIEUWLEUSEN/OMMEN – Komend seizoen is Yves Heskamp hoofdtrainer bij een voetbalclub in Ommen. Of hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.