ommen vergat meedenkers te informeren over plannen

  VOV-fractievoorzitter Gerrit de Jonge noemt het ‘burgerparticipatie hoe het niet moet’. Donderdag stelde hij tijdens de raadsvergadering vragen over de uitkomst en uitvoer van ideeën die in de ideeënbus waren gedropt. Dat deed hij na signalen te hebben ontvangen van inwoners die zich afvroegen waarom ze niets meer hadden vernomen over hun bijdrage.

  Excuses
  Wethouder Ter Keurst erkende dat er geen terugkoppeling heeft plaatsgevonden met de indieners. “In alle hectiek en door de wisseling van projectleider zijn er geen reacties naar indieners verzonden. Dit betreurt ons en het college biedt hiervoor haar excuses aan.”

  Het betekent overigens niet dat er niets met de ideeën is gedaan. Zo wordt gehoor gegeven aan de vraag om prullenbakken bij de bank op de brug en aan de Stationsweg. Ook wordt onderzocht of er een overkapping kan komen boven de bank op de brug.

  Het verzoek om op de wandelpromenade langs de Vecht verlichting te plaatsen werd echter niet gehonoreerd. Aangezien de promenade in het winterseizoen regelmatig onder water staat is dit niet mogelijk.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.