Home / ommen vergat meedenkers te informeren over plannen

ommen vergat meedenkers te informeren over plannen

VOV-fractievoorzitter Gerrit de Jonge noemt het ‘burgerparticipatie hoe het niet moet’. Donderdag stelde hij tijdens de raadsvergadering vragen over de uitkomst en uitvoer van ideeën die in de ideeënbus waren gedropt. Dat deed hij na signalen te hebben ontvangen van inwoners die zich afvroegen waarom ze niets meer hadden vernomen over hun bijdrage.

Excuses
Wethouder Ter Keurst erkende dat er geen terugkoppeling heeft plaatsgevonden met de indieners. “In alle hectiek en door de wisseling van projectleider zijn er geen reacties naar indieners verzonden. Dit betreurt ons en het college biedt hiervoor haar excuses aan.”

Het betekent overigens niet dat er niets met de ideeën is gedaan. Zo wordt gehoor gegeven aan de vraag om prullenbakken bij de bank op de brug en aan de Stationsweg. Ook wordt onderzocht of er een overkapping kan komen boven de bank op de brug.

Het verzoek om op de wandelpromenade langs de Vecht verlichting te plaatsen werd echter niet gehonoreerd. Aangezien de promenade in het winterseizoen regelmatig onder water staat is dit niet mogelijk.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.